Levering: 2/3 dagen | Nu GRATIS verzending

Over ons

Spirituele cadeaupakketten

Deze spirituele webwinkel is ontstaan vanuit liefde voor mens en natuur. Met onze vrolijke cadeauboxen hopen we geluk te vergroten, mensen te mogen inspireren en (zelf)liefde te verspreiden. Elke giftbox is met passie, kennis en creativiteit samengesteld en feestelijk verpakt voor een unieke unboxing ervaring. Hiermee gun je jezelf of een ander een uniek spiritueel cadeau: een feestje in een boxje!

We zagen in alle spirituele winkels dezelfde heerlijke zen producten en het was tijd deze te bundelen tot onze alles-in-1 giftboxen. De hand-picked producten hebben elk een eigen verhaal en zijn 100% natuurlijk. Ze dragen bij aan jouw mindfulness oefeningen (yoga- en meditatie sessies), verzorgingsrituelen en helpen positieve energie in huis te bevorderen. Elk cadeaupakket heeft zo zijn eigen thema.

De spirituele producten in de box zitten samen verpakt in onze feestelijke XL Hakuna Matata pouch. Zo neem je jouw favoriete edelstenen,  geuren en oliën gemakkelijk overal mee naartoe. Om het plaatje compleet te maken stoppen we in elke zen kit een wenskaartje en mindfulness guide. Hierin vind je productinformatie en tientallen mindfulness tips om meer in het hier en nu te komen.

Waar Hakuna Matata voor staat

Hakuna Matata is een uitdrukking in Swahili wat 'maak je niet druk' dan wel ‘geen zorgen’ betekent - en dat klinkt natuurlijk heerlijk! Maar een zorgeloos leven is voor de één makkelijker te bereiken dan voor de ander, al helpt mindfulness ons bewust te werken aan dit doel om zo meer geluk in ons leven te verwelkomen.

Spirituele mindfulness oefeningen (zoals yoga en meditatie) helpen ons zorgen los te laten om zo zonder oordeel meer in het moment te komen. En onze cadeauboxen dragen hieraan bij! Ze zijn gevuld met zen producten die positiviteit, geluk en ontspanning bevorderen om als hulpmiddel te dienen tijdens jouw mindfulness oefeningen en spirituele reis…

Al is spiritualiteit zo'n bijzonder begrip dat door iedereen anders ingevuld kan worden. De ‘zoektocht naar de zin van het leven’, ‘opgaan in het moment’ en de ‘connectie met iets groters’ zijn onderwerpen van gesprek wanneer we spreken over spiritualiteit.

Zo is dat ook met een spirituele ervaring. Voor de één is dit het maken van muziek of een fysieke connectie maar misschien is een dans in de druipende regen voor jou een onwijs spirituele ervaring!

Welke betekenis je ook geeft aan het woord ‘spiritualiteit’ - laat het iets positiefs zijn, laat het helemaal bij jou passen en laat de betekenis veranderlijk zijn.

Giftbox seizoenen

Elk najaar begint er voor ons een nieuw giftbox seizoen. Dat betekent dat we elk jaar vol inspiratie en energie een compleet nieuwe collectie cadeaupakketten samenstellen. Zo blijven we vernieuwen, verbeteren en groeien.

De populairste giftbox thema’s zullen terugkeren, maar wel in een volledig nieuw Hakuna Matata jasje! Het enige dat we met zekerheid kunnen zeggen is dat het unieke concept behouden blijft: spirituele alles-in-1 giftboxen met een feestelijke unboxing ervaring.