Levering: 2/3 dagen | Nu GRATIS verzending

Het gezicht en verhaal achter de zen kit

We gaan meteen met de buik bloot!

Op aanmoediging van velen, toch een gezicht en verhaal achter de zen kit. Ik ben Myra, gepassioneerd mindfulness beoefenaar en zoals je ziet, flink zwanger. Een dankbare ervaring waar ik eindelijk klaar voor voelde te zijn...

Tien jaar geleden liet ik vanwege de spirituele symboliek een lotusbloem tatoeëren, maar daar bleef het toen bij. Ik liep voor mezelf weg door me op mijn werk, relaties en het avondleven te storten.

In deze periode voelde ik me vaak verloren en hunkerde ik naar zelfliefde, maar dat is achteraf altijd makkelijk praten.

Nadat ik mijn leven had omgegooit (is dat niet waar het vaak begint?), verbond met de natuur en begon met mindfulness oefeningen, opende voor mij een nieuwe wereld van happiness - iets dat ik iedereen gun!

Soms denk ik 'had ik tijdens mijn studentenjaren maar van iemand een zen kit gekregen'. Maar alles gebeurt op het juiste moment...

Daarom begon ik 2 jaar geleden te luisteren naar de tekens om mij heen en mijn creatieve brein werd enthousiast over een concept waar ik de naam Hakuna Matata aan gaf.

Overal zag je dezelfde fijne zen producten en het was tijd deze op mijn manier te bundelen - met passie, kennis en liefde.

Bedankt dat ik jullie via deze weg mag inspireren en een beetje geluk mag delen.

Liefs,

Myra

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd