Levering: 2/3 dagen | Nu GRATIS verzending

Leren accepteren

Accepteren, het klinkt misschien passief maar wanneer we leren accepteren creëeren we rust en ruimte. Daarbij is acceptatie een goede manier om de (illusie van) controle los te laten. Hierbij vijf manieren om meer ruimte te maken voor geluk. 

1. Accepteer wat je niet kunt veranderen
Wanneer we onderscheiden wat onveranderbaar is, weten we wat er losgelaten mag worden.

2. Accepteer je imperfecties
Het streven naar perfectie zorgt voor stress, jaloezie en ontevredenheid. Imperfecties maken ons uniek, dus laten we ze vooral omarmen in 2023. Daarbij straalt innerlijke schoonheid zoveel meer kracht uit!

3. Accepteer je situatie
Wanneer we blijven streven naar verbetering, maar tegelijkertijd de huidige situatie accepteren blijven we in het hier en nu. Zoals de quote luidt: 'Happiness is a journey, not a destination.'

4. Accepteer liefde
Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bewust of onbewust stoten we liefde af of zijn we te streng voor onszelf en blokkeren we zelfliefde. Stel jezelf open voor elke vorm van liefde in het nieuwe jaar...

5. Accepteer gemaakte keuzes
We maken allemaal wel eens keuzes waar we achteraf spijt van hebben. Die realisatie betekent dat we groeien en brengt ons terug bij punt 1.

Accepteer tijdens het mediteren, je yoga sessie of andere rituelen die je helpen los te laten en ruimte te maken in je hoofd en in je lijf. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd