Levering: 2/3 dagen | Nu GRATIS verzending

Spirituele producten met betekenis

Spirituele producten
op alfabetische volgorde

Abalone schelp

Brand je wierook, witte salie en palo santo in een parelwitte abalone schelp. De zeldzame parelmoer schelp bevordert harmonie in de ruimte en staat bekend om zijn zuiverende effect. Ook kan je in deze prachtige natuurschelp jouw edelstenen opladen of edelsteen sieraden bewaren.

Amethist edelsteen

Paarse amethist edelstenen worden geassocieerd met intuïtie en staat in verbinding met de 3e oog- en de kruinchakra. Daarbij bevordert deze krachtige steen zelfacceptatie, spiritualiteit en zelfliefde. Een heerlijke steen om meditaties te verdiepen en zelfliefde te bevorderen. 

Boeddha beeldje

Siddhartha Gautama was een Indiaanse prins, spiritueel leider en de stichter van het boeddhisme. Na 49 dagen mediteren onder de boom des levens, bereikte hij de verlichting en sindsdien werd hij Boeddha ('hij die ontwaakt is') genoemd. Tegenwoordig is het boeddha beeld geliefd binnen de feng shui leer omdat het geluk, wijsheid en bescherming symboliseert. 

Ceremoniële cacao

Ceremoniële cacao is geen gewone cacao. Het is de meest energie-intensieve cacao op de planeet, gemaakt van biologisch gemalen bonen uit Peru voor cacao ceremonies.

Cacao ceremonies bestaan al duizenden jaren en vinden hun oorsprong in de Maya- en Azteekse tradities voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden.

Een cacao ceremonie kan maar hoeft zeker niet in groepsverband. Het is tenslotte een persoonlijke ervaring, dus organiseer thuis je eigen kleine cacao cermonie met behulp van de Ceremony zen kit voor:

• Een positieve energie boost (van 4-5 uur)
• Het openen en helen van je hartchakra
• Het verdiepen van spirituele oefeningen


Het recept voor een cacao ceremonie:

1. Water - verwarm 200 ml (+/- 1 glas) water, zorg dat het niet kookt
2. Pure cacao - voeg 2-3 theelepels gehakte Peruaanse cacao toe en roer
3. Chili - wanneer gesmolten, voeg een snufje chili toe
4. Kaneel - geef het een klein zoetje door een snufje kaneel toe te voegen

Roer alle ingrediënten rustig door elkaar en zorg dat het niet kookt. Geniet van de ervaring!

Frankinsence etherische olie

Deze 100% natuurlijke frankinsence olie is zo oud als de bijbel en staat bekend als de meditatie olie. De houtachtige maar kruige geur van de 'koning der olien' heeft een ontspannen effect waardoor het meditaties bevorderd. Wrijf een druppeltje frankinsence olie in de handen, maak een kommetje en inhaleer deze rustgevende aroma. Ook kun je een paar druppeltjes olie mengen in je massageolie of in het waterbassin van je oliebrander.

Lapis lazuli edelsteen

Lapis lazuli is de vriendschapssteen die relaties helpt bevorderen. Daarnaast staat de steen bekend om zijn creatieve eigenschappen. De edelsteen wist grote schilders als Van Gogh en Leonardo da Vinci te inspireren met zijn koningsblauwe gedaante en gouden vlekjes. Bevorder ook jouw creativiteit door lapis lazuli bij je te dragen terwijl je zelfacceptatie bevordert. Een bijzondere gelukssteen!

Lotus kaarshouder

Deze kaarshouder is handgemaakt van prachtige parelmoer schelpen, in de vorm van een geëerde lotusbloem. De uit de modder reizende bloem staat al eeuwenlang symbool voor verlichting, geluk en een frisse start. Een prachtig spiritueel symbool voor meer liefde en licht in jouw paleisje.  

Nag champa wierook

Ontdek de rustgevende en mystieke geur van de wierook der wieroken: nag champa. De geliefde geurstokjes van het wereldberoemde merk Satya worden met de hand gerold en gemaakt van rijke Indiase kruiden, specerijen en oliën. De wierook wordt veel gebruikt in de yoga- en mediatie ruimte vanwege het rustgevende effect van de aroma. 

Orakelkaarten

Dit kaartendeck bestaat uit 44 gelukskaarten, elk met een inspirerende boodschap. Ontdek welke spreuk bij jou past door dagelijks, wekelijks of na elke meditatie- en yogasessie een kaartje te trekken. Voordat je een kaart uit het orakel deck haalt kan je de kaarten schudden, in een halve cirkel leggen of een specifieke vraag stellen. Een bijzondere set kaarten die je helpt verbinden met het universum.

1. Schud de kaarten, als er een kaart uitvalt is dit wellicht jouw boodschap of leg de kaarten in een halve cirkel voor je.
2. Stel het deck hardop of in gedachten een vraag of denk aan een bepaalde situatie waar je meer inzicht in wilt.
3. Houd de vraag of situatie in gedachten vast terwijl je op gevoel een kaart kiest.
4. Lees de spreuk en verdiep je in eventuele symbolen op de kaart.
5. Je kunt altijd een tweede kaart trekken als dat goed voelt.

Orakelkaarten geven niet direct antwoord op je vragen, maar ze geven belangrijke inzichten en bieden nieuwe perspectieven om de situatie vanuit een andere hoek te bekijken.

Zet de kaart in de houder om jezelf te herinneren aan jouw boodschap. Ook kan je de spreuk als mantra gebruiken door de woorden te herhalen. Ervaar het en ontdek wat het universum jou vandaag wilt vertellen!

Opaliet edelsteen

In deze diepglanzende steen ontdek je alle kleuren van de regenboog. Opaliet staat symbool voor een nieuw begin. De vrolijke edelsteen bevordert passie, spontaniteit en optimisme wat het een fijne steen maakt om dichtbij je te dragen.

Palo santo

Letterlijk vertaald vanuit het Spaans betekend palo santo 'heilig hout' omdat het aromatische hout bekend staat om zijn vele zuiverende eigenschappen. Smeulende palo santo houtjes verspreiden een heerlijke zoete, houtachtige geur waarmee je de energie om je heen reinigt en zo meer positiviteit verwelkomt. 

Steek het uiteinde van het heilige houtje aan, laat het ongeveer een halve minuut branden voordat je het uitblaast en smeult in een wierookbrander of abalone schelp. Ook kun je ervoor kiezen je ruimte met palo santo te smudgen door met een positieve intentie jezelf van top tot teen en elk hoekje van je huis energetische te reinigen.

Pyriet edelsteen

Pyriet wordt door zijn fonkelende uiterlijk ook wel 'het goud der dwazen' genoemd. De edelsteen staat voor intuïtie, zelfkennis en zelfinzicht. Bevorder wijsheid door de steen bij je te dragen en kom zo dichterbij jezelf. 

Rozenkwarts edelsteen

Rozenkwarts staat bekend als de steen der liefde. De zacht roze edelsteen bevordert zelfacceptatie, zelfliefde en helpt je open te staan voor onvoorwaardelijke liefde. Een prachtige steen om meer liefde aan te trekken en te verspreiden. Ontdek zelf de kracht van rozenkwarts door de steen op je hartchakra te leggen tijdens je mindfulness oefeningen.

Salie thee

Salvia, de officiele benaming van salie, is afgeleid van het Latijnse woord salvere dat 'genezen' of 'redden' betekent. Van de Egyptenaren tot de Romeinen, het aromatische kruid staat al eeuwenlang bekend om zijn medicinale en spirituele eigenschappen.

Kruidkundigen beweren dat salie behoort tot één van de feelgood-kruiden waardoor ze niet alleen populair is om te branden maar ook om thee van te trekken. Het heilige kruid wordt van oudsher gebruikt tegen angst en depressie en dankzij zijn vele gezondheidsvoordelen tevens als natuurlijke detox.

Seleniet edelsteen

Stimuleer zelfvertrouwen, ontspanning en positiviteit met seleniet edelsteen. Leg het onder je kussen om slaap te bevorderen of houd de steen tijdens het mediteren in de hand voor het verdiepen van je meditatie. De doorzichtige edelsteen die verbindt met de kruinchakra wordt ook wel de engelensteen genoemd en helpt je contact te leggen met je sprituele gidsen. 

Toermalijn edelsteen

Toermalijn edelstenen staan in verbinding met alle chakra's. De oliezwarte steen staat erom bekend positiviteit, innerlijke groei en balans te bevorderen. Een heerlijke steen voor fijne yoga- en meditatiesessies die je helpt negatieve energie om te zetten in positiviteit!

Wierook waterval

Deze wierook waterval is een feestje voor het oog en de reukzintuigen! Het bijzondere waterval effect ontstaat wanneer de aromatische rook door de speciale gaatjes van de backflow wierookhouder en -kegel naar beneden sijpelt.

Heb wel een beetje geduld, de kegels werken het beste als ze een tijdje branden. Ook is het effect beter zichtbaar als de houder uit de wind staat. 

Witte salie stick of wierook

Reinig je huis en de energie om je heen met de kracht van witte salie. De rook van witte salie wierook of een witte salie stick staat erom bekend negatieve energie op te ruimen waardoor de kruidige aroma zeer geschikt is om mee te smudgen. De ontspannen aroma van dit heilige kruid is warm, kruidig en fris. 


Steek het uiteinde van de salie stick aan, laat het ongeveer een 15 seconden branden voordat je het uitblaast. Smudge de rook om je heen en loop vervolgend met een positieve intentie door de ruimte om vrolijke energie te verwelkomen. Ook is het een heerlijke geur voor het bevorderen van jouw yoga- en meditatiesessies.

Yoga sokken

Deze fijne sokken zijn gemaakt van 100% katoen met fijne anti-slip nopjes voor meer grip, warmte en balans tijdens je yoga sessies. Geniet ervan! 

Yoni ei

Een yoni ei is een eivormige edelsteen die je inbrengt om je yoni energetisch te reinigen en vitaal te houden. De steen werkt als een gewichtsweerstand om de bekkenbodemspieren te versterken wat helpt bij blaascontrole, libido en herstel na een bevalling.

Lees hier meer over het gebruik van een yoni ei en yoni steam.

Zoutsteen verlichting

Zoutlampen en zoutkaarsen worden veelal met de hand gemaakt van grote stukken zoutkristal van het Himalayagebergte. De lamp heeft zijn populairiteit te danken aan zijn vele positieve eigenschappen. Naast het verspreiden van zacht warm licht is het een natuurlijke luchtzuiveraar en -ontvochtiger wat zorgt voor positieve energie in de leefruimte.

Omdat de lamp daadwerkelijk vocht onttrekt uit de ruimte, kan er wat water lekken onder de lamp. Daarom kan het goed zijn er een klein schaaltje onder te leggen of de ondergrond regelmatig droog te maken. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd